U drugoj utakmici na 1,20 m koja se bodovala za III kolo Croatia cupa za juniore dva jahača su prošla i osnovni parkur i baraž bez kaznenih bodova s time da je Milan Mudrinić sa Špar Allhala (KK Špar) bio brži pa je tako osvojio prvo mjesto, a Ida Mujkić sa Wizardom za KK Jarun drugo mjesto. Treći je bio Saša Torre sa Coloniom za KK Karoca. Četvrto mjesto je osvojila osječanka Danijela Žuljević na Laguni, dok je peti bio Dario Harambašić sa All my love za KK Sv. Ivan Zelina. U trećoj, najtežoj utakmici dana, skakale su se visine na 1,30 m i utakmica se bodovala za III kolo Croatia cupa za seniore. I u ovom parkuru su dvoje jahača prošli osnovni parkur i baraž bez kaznenih bodova. Prvoplasirani Antonio Korpar sa Nobilisom iz KK Zrinski bio je brži od osječanke Danijele Žuljević na Laguni koja je u baražu na respektabilnoj visini od 1,40 m dobila samo jedan kazneni bod za prekoračeno vrijeme. Izvrstan plasman jedine ženske jahačice na ovako visokoj utakmici. Treće mjesto je osvojio Vedran Nervo sa Šansonom iz Akademskog KK Križevci, četvrti je bio Denis Gugić sa Esquivo (KK Karoca), a na peto mjesto se plasirao Marko Hercigonja sa Pougny Punktchen iz KK Zagreb.

U drugoj utakmici na 1,20 m koja se bodovala za III kolo Croatia cupa za juniore dva jahača su prošla i osnovni parkur i baraž bez kaznenih bodova s time da je Milan Mudrinić sa Špar Allhala (KK Špar) bio brži pa je tako osvojio prvo mjesto, a Ida Mujkić sa Wizardom za KK Jarun drugo mjesto. Treći je bio Saša Torre sa Coloniom za KK Karoca. Četvrto mjesto je osvojila osječanka Danijela Žuljević na Laguni, dok je peti bio Dario Harambašić sa All my love za KK Sv. Ivan Zelina.

U trećoj, najtežoj utakmici dana, skakale su se visine na 1,30 m i utakmica se bodovala za III kolo Croatia cupa za seniore. I u ovom parkuru su dvoje jahača prošli osnovni parkur i baraž bez kaznenih bodova. Prvoplasirani Antonio Korpar sa Nobilisom iz KK Zrinski bio je brži od osječanke Danijele Žuljević na Laguni koja je u baražu na respektabilnoj visini od 1,40 m dobila samo jedan kazneni bod za prekoračeno vrijeme. Izvrstan plasman jedine ženske jahačice na ovako visokoj utakmici. Treće mjesto je osvojio Vedran Nervo sa Šansonom iz Akademskog KK Križevci, četvrti je bio Denis Gugić sa Esquivo (KK Karoca), a na peto mjesto se plasirao Marko Hercigonja sa Pougny Punktchen iz KK Zagreb.

Skip to content